DUBBELE ZETEL INFLATABEL KAYAK

De opblaasbare kajak met twee zitplaatsen


Deze tweepersoons kajak voor maximaal 350 kg. Dat maakt het geweldig voor vissen, recreatief peddelen, sporten en verkennen. Neem een ​​hond of vistuig mee en ga met zijn opvouwbare ontwerp.

Dimensies: 14 '' x 35,5 '' x 17,7 '' of 4.26X0.9X0.45m.

Gemaakt van premium drop-stitch PVC van militaire kwaliteit, met 2 kamers, top-drop stitch; bottom-drop steek.

Tracking:   Volgen is de primaire focus van de kajak.       Van   zijn agressieve verplaatsing rompvorm naar de V-type bodem       ontwerp - deze kajak volgt extreem rechte en hoge snelheid.

Balans:   Op 14 '' x 35,5 '' x 17,7 '',   deze       board is goed uitgebalanceerd om extreme waterbestendigheid en paddler aan te kunnen       gewicht tot 350kg.

Duurzaamheid: Het bord is opblaasbaar, maar voelt niet aan       het. Het is extreem stijf en vergevingsgezind op het water. Met onze volledige steun       2 jaar garantie.

Vorm: V-bodem formulier. Deze vorm zorgt voor zeer   efficiënte beweging door het water, verbetering van snelheid en wendbaarheid. Op de 14 '' lengte,   dit formulier wordt gemarkeerd   versnelling en tracking. Vanwege de smalle boog   de kajak   stoten door een steile golf in plaats van eroverheen te rijden. De redelijke breedte (35,5 '') voor 2 personen, gecombineerd met de   drijfvermogen   van de inflatie, zorgt voor een ongeëvenaard evenwicht en stabilisatie.  

Pakket:

X2 kajak met ingebouwde comfortstoel.
x1 draagtas
x1 handmatige pomp met twee fasen
x 2 aluminium kajakpeddel


VORIGEOpblaasbaar Sup-paddleboard

NEXT:No

Shrink