Opblaasbaar Sup-paddleboard

De opblaasbare kajak met één zitplaats


Dit is een eenpersoons kajak die tot 220kg ondersteunt. Dat maakt het geweldig voor vissen, recreatief peddelen, sporten en verkennen. Neem een ​​hond of vistuig mee en ga met zijn opvouwbare ontwerp.

Dimensies: 12'6 '' x 31.5 '' x 17.7 '' of 3.85X0.8X0.45m.

Gemaakt van premium drop-stitch PVC van militaire kwaliteit, met 2 kamers, top-drop stitch; bottom-drop steek.

Tracking:   Volgen is de primaire focus van de kajak. Van   haar       agressieve verplaatsing rompvorm naar het V-type bodemontwerp - dit       kajak volgt extreem rechte en hoge snelheid.

Balans:   Op 12'6 '' x 31,5 '' x 17,7 '',   met dit bord gaat het goed       uitgebalanceerd voor extreme waterbestendigheid en paddler-gewicht tot 220kg.

Duurzaamheid: Het bord is opblaasbaar, maar heeft er geen zin in. Het is extreem       star en vergevingsgezind op het water. Met onze volledige garantie van 2 jaar.

Vorm: V-bodem formulier. Deze vorm zorgt voor zeer   efficiënte beweging door het water, verbetering van snelheid en wendbaarheid. Op de lengte van 12'6 '',   dit formulier wordt gemarkeerd   versnelling en tracking. Vanwege de smalle boog   de kajak   stoten door een steile golf in plaats van eroverheen te rijden. De redelijke breedte (31,5 ''), gecombineerd met de   drijfvermogen   van de inflatie, zorgt voor een ongeëvenaard evenwicht en stabilisatie.  


VORIGE:No

NEXTDUBBELE ZETEL INFLATABEL KAYAK

Shrink